Hozzávalók:
60 dkg magozott cseresznye
50 dkg finomliszt
20 dkg margarin
3 tojás
3 dl tej
20 dkg cukor
1 citrom reszelt héja
1 csomag sütőpor
Elkészítés:
A gyümölcsöt kimagoztam, félretettem. A tojásokat a cukorral a robotgéppel habosra kevertettem, hozzáadtam a lágy margarint, azzal is alaposan elvegyítettem. Hozzáadtam a keverékhez a tejet, majd a sütőporos liszt következik. Végül a citromhéjat is belereszelem a tálba. Egy nagyobbacska tepsit kivajazok, kilisztezek, a süteménymasszát beleöntöm, és sűrűn belenyomkodom a gyümölcsöt. 180 fokos sütőben 45-50 percet sül. A tűpróba elengedhetetlen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése