ElkészítésA darált húst, a rizst és a tojást összekeverem, fűszerezem és kisebb gombócokat formázok belőle. A paradicsomlevet cukrozom, ízesítem és felforralom. Beleteszem a gombócokat és készre főzöm. Ha a gombócok megfőttek, kiszedjük, és az olajból és a lisztből rántást készítünk és besűrítjük vele a paradicsomszószt. A gombócokat visszarakjuk és forralunk rajta egy kicsit és már kész is.
2009. szeptember 28., hétfő
Paradicsomos húsgombóc
ElkészítésA darált húst, a rizst és a tojást összekeverem, fűszerezem és kisebb gombócokat formázok belőle. A paradicsomlevet cukrozom, ízesítem és felforralom. Beleteszem a gombócokat és készre főzöm. Ha a gombócok megfőttek, kiszedjük, és az olajból és a lisztből rántást készítünk és besűrítjük vele a paradicsomszószt. A gombócokat visszarakjuk és forralunk rajta egy kicsit és már kész is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése