Almás csirkesaláta
Hozzávalók:
2db sült csirkecomb(Maradék egyéb sült csirke rész is jó!) 2db alma 3db közepes méretű csemegeuborka 1dl tejföl 2teáskanál citromlé 1 lapos teáskanál só 1lapos teáskanál cukor 1 evőkanál olívaolaj 1teáskanál glóbusz mustár 1,5dl glóbusz lihgt majonéz 5-10dkg Paranyica sajt(nem szükséges ennélkül is nagyon finom és laktató) 1 fél csomag sültcsirke fűszersó
Elkészítés módja:
A majonézt, mustárt,citromlét,sót,olívaolajat,cukrot,tejfölt,mustárt,egy tálban összekeverjük.Hozzáadjuk a kis kockára vágott csemegeuborkát,almát és csirkehúst.Finomabb lesz a saláta ha a csirkét sültcsirke fűszersóval gazdagon bedörzsölve sütjük meg. Összekeverjük és pár órára míg jól lehül és egy kicsit összeérik, hűtőszekrénybe tesszük.majd tálaljuk.Ínyencek ízesíthetik kis kockára vágott parenyicasajttal is vagy pirított mandulával.
Vissza Nyomtatás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése