2009. március 19., csütörtök

Cipó töltve

Hozzávalók:
1 zsúrkenyér 30 dkg sült hús (lehet maradék is) 2 db kemény tojás 20 dkg füstölt hús (fözött) 2 db ecetes uborka 1 db zöldpaprika 5 dkg vaj 2-3 evőkanál Globus majonéz

Elkészítés módja:
Apró kockára vágjuk a füstölt húst, a kemény tojásokat, az uborkát, a zöldpaprikát, a sült húst. Puha vajjal és a Globus majonézzel összekeverjük. Kettévágjuk keresztben a zsurkenyeret. Kikaparjuk a belsejét, s ezt az üreget töltjük meg a pástétommal. Visszaállitjuk eredeti formájára a kenyeret. Becsomagoljuk alufóliába, s igy csomagolva, legalább fél napra hütöbe, jégre tesszük. Amikor fogyasztjuk óvatosan szeleteljük nahogy a töltelék kiessen belöle. Mindig csakannyit vágjunk, amennyit elfogyasztunk, a többit tartsuk hütöszekrényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése