Hozzávalók:
Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi fok: közepes
|
|
Elkészítés:A hagymát apró kockára vágjuk éskevés olajon megdinszteljük. A fokhagymát lereszeljük. A zsemlét vízben áztatjuk és jól kicsavarjuk. A darált húshoz adjuk a dinsztelt hagymát, a fokhagymát, a kicsavart zsemlét, a 2 tojást, 1 csapott evőkanál pirospaprikát, 2 evőkanál zsemlemorzsát, a sót és őrölt borsot. Jól összedolgozzuk. "Félhenger" formában tepsibe tesszük. A főtt tojásokat a közepébe beledugdossuk. Külsejét zsemlemorzsával megszórjuk és egy kicsit belesimítjuk. Lefedve, 180 fokon kb. 60 percig sütjük. A végén, a fedőt levéve, a tetejét aranybarnára sütjük ( kb. 15 perc alatt).
|
2009. március 18., szerda
Stefániavagdalt
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése