2009. március 15., vasárnap
kaszinó tojás
Hozzávalók:20 db-hoz 10 tojás 1 nagy tejföl ízlés szerint mustár, ízlés szerint majonéz, majoranna aki szereti bazsalikom, kakukkfü fehér bors sóElkészítés:A tojásokat megfözöm, kettévágom, sárgáját egy tálba teszem. A sárgájához adok pici mustárt, majonézt, majorannát, sót, borsos, (ízlés szerint bazsalikom kakukkfü) sót. Alaposan kikutyulom. A kettévágott tojásokat egy kis peremes tálra teszem, visszatöltöm a belsejébe a kikutyult tölteléket, és majonnézzel hígított tejföllel leöntöm. Tetejére egy kis majorannát szórok. Jól leütve tálalom
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése