2009. március 15., vasárnap

sajtos-tejszínes spagetti

Hozzávalók:1 csomag spagetti 2 gerezd fokhagyma 1/2 fej hagyma 1 tömlős krémsajt 1 evőkanál liszt 2,5 dl tejszín kevés reszelt sajtElkészítés:A hagymát feldaraboljuk, pici olajban sütjük, majd üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát ezzel tovább pároljuk, majd a krémsajtot, jól elkeverjük. Liszttel megszórjuk, és felöntjük tejszínnel, hagyjuk még egyet forrni. Zöldfűszerekkel, petrezselyemmel is ízesíthetjük. A spagettit sós vízben megfőzzük, majd a tésztát leszűrjük, és összekeverjük a forró szósszal. Reszelt sajttal, paradicsomszelettel, petrezselyemlevéllel díszíthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése