2009. március 15., vasárnap

mézes mustáros csirkemell

Hozzávalók:4 egész csirkemell- filé méz mustár só bors pirospaprika olívaolajElkészítés:A csirkemell filéket mogmossuk. A fűszereket, a mézet és a mustárt ízlés szerint összekeverjük, majd a csirkemelleket minkét oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe rakjuk, olivaolajjal meglocsojuk. Alufóliávallefedjük, majd előmelegített sütőbe tesszük.Amikor a hús megpuhult 10 percig még fólia nélkül pirítjuk.Tanácsok:Tetszés szerint lehet tenni melléalmát, hagymát.Nagyon finom ízt ad a husinak. Érdemes a húst locsolgatni sütés közben is(akár sörrel is, kicsit pikáns, de nagyon finom), hogy ne száradjanak ki a csirkék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése