2010. december 21., kedd

Mustáros fácáncomb



A mustáros fácáncomb egy nagyon könnyen és egyszerűen elkészíthető étel. Ráadásul tuti finom, és kiváló vendégváró vagy ünnepi fogás lehet (amivel nem kell a konyhában kínlódni órákon át). Konyhakész fácáncomb filét hentesnél vagy hypermarketekben lehet kapni..

Hozzávalók

* 8 db fácáncomb filé
* 5 dkg puha vaj
* 4 ek Dijoni mustár
* 2 ek citromlé (frissen préselt)
* 1 ek puha barnacukor
* 1 tk paprika
* 2 ek szezámmag

Elkészítés

1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, mustárt, cukrot, citromlevet és paprikát elkeverjük.
2. A combokat egy tepsibe helyezzük, a vajas masszát rákenjük. 15 percig sütjük, a combokat megfordítjuk, a szafttal lelocsoljuk.
3. Rászórjuk a szezámmagot és 15 percig tovább sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése