2010. december 21., kedd

Narancsos harcsa


Igazi különlegesség szentestére.

Összetevők:

Hozzávalók:
2 ek (oliva) olaj
1 közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 cs petrezselyem
2 db narancs leve
1/2 citrom leve
só, bors
és persze a harcsa
A harcsa: A teljesen bőrtelenített és csont nélküli
halszeleteket besózva állni hagyjuk. A szósz: Amíg a
harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a
tűzről hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, só, borsot,
valamint a narancs és citromlét. Ezután a szószt
összeforraljuk. A kikészítés: A halszeleteket
beletesszük egy tűzálló edénybe, leöntjük a szósszal és
lefedve forró sütőben 15-20 percig pároljuk, majd fedő
nélkül 15-20 percig sütjük. Krumplipürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése