2009. november 10., kedd

Babgulyás belsőséggel recept

35 dkg marhaszív
» 35 dkg marhavese
» 20 dkg marhatőgy
» 6 dkg zsír
» 20 dkg hagyma
» 1 dkg fokhagyma
» 2 dkg paprika
» 2 g köménymag
» 1 g majoranna
» 2 dkg só
» 25 dkg szárazbab
» 15 dkg zöldpaprika
» 15 dkg paradicsom
» 6 dkg liszt
» 1 db tojás
A babot előre megfőzzük. A belsőségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsomot, fűszereket, és tovább pirítjuk. A belsőségeket a pörköltalapba rakjuk, kevés vízzel felöntjük, és puhára főzzük. lisztből és tojásból csipetkét készítünk és a levesbe főzzük, végül a babot is beleöntjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése