2009. március 18., szerda

Hentestokány

Hozzávalók:


60 dkg sertéskaraj 15 dkg füstölt szalonna 20 dkg gépsonka 10 dkg ecetes uborka őrölt bors hagyma só olaj mustár burgonya

Elkészítési idő: 1 óra

Nehézségi fok: könnyű

Hentestokány


Elkészítés:


A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.
Ugyanebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, majd pár perc múlva a hagymát. Amikor már majdnem kész, beleforgatjuk az apróra vágott szalonnát. A vékony csíkokra vágott uborkát is belerakjuk, majd a húst. Sózzuk, borsozzuk, egy kis mustárral ízesítjük, majd készre pároljuk. Hasábburgonyával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése