2009. március 18., szerda

Sajttorta

Hozzávalók:


1 db gyümölcstorta piskóta (készen kapható) 30 dkg natúr krémsajt 2 db tojás fél pohár tejföl 3 evőkanál cukor fél kg szép gyümölcs (egyféle) leginkább: eper vagy kivi

Elkészítési idő: 45 perc

Nehézségi fok: könnyű

Cheesecake


Elkészítés:


A krémsajtot habosra
keverjük 1 evőkanál cukorral, a tejföllel és a tojásokkal, majd a piskótára
terítjük. Meleg sütőben, kb. 20 percig sütjük. Kivesszük és hagyjuk teljesen
kihűlni. A gyümölcs felét megszórjuk a cukorral, megvárjuk, míg levet ereszt,
és később összeturmixoljuk vele. Ezt az öntetet rásimítjuk a sajtrétegre, majd
a megmaradt gyümölccsel (pl. az egész eprekkel vagy kivi szeletekkel díszítjük
a tortát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése