2009. március 22., vasárnap

Csirkemáj grillsütőben Nyomtatás E-mail
Hozzávalók:
  • 40-50 dkg csirkemáj
  • 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál majoránna
  • csipetnyi fekete bors
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

A májról az ereket eltávolítjuk, majd letörülgetjük, és fűszeres olajjal megkenve mindkét oldalukat 5 percig grillezzük. A fűszeres olajhoz az összes fűszert és a reszelt vöröshagymát az olajba keverjük. A roston sült máj azonnal tálalandó, burgonyapürével és párolt almával, vagy sült burgonyával és tejfölös uborkasalátával. A májat csak a tányéron sózzuk meg, különben megkeményedik!! (Jó, ha sütés előtt egy órán át tejben ázik.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése